Bedrijven uit Vlaanderen

Bij ons vind je alle Belgische bedrijven die vooral actief zijn in de B2B sector. Van grote multinationals tot kleine KMO’s, we tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden – of je nu op zoek bent naar een aannemer, advocaat, schilder, kantoormateriaal, naar een seminariezaal of een hefkraan om te huren.

B2B & B2C Bedrijven Vlaanderen database

Onze website trekt tienduizenden professionele bezoeker per dag.  Al onze bezoekers zijn professionals, die op zoek zijn naar professionals. Deze website richt zich op alles wat te maken heeft met de zoektocht naar nieuwe zakelijke klanten. Van de bepaling op welke bedrijven u zich het best kunt richten tot de benadering van deze prospects en de uiteindelijke omzetting van lead naar klant. Wij beschrijven de stromingen binnen B2B leadgeneratie en geven met een praktisch stappenplan aan hoe u uw marketingtechnieken zo effectief en zo efficiënt mogelijk inzet.

Succesvol ondernemen op het internet

Internet is tegenwoordig dé plaats waar consumenten en bedrijven zich oriënteren voor zij tot aankoop van een product of dienst overgaan. Hoe kunt u uw website en internet zo gebruiken, dat uw omzet er direct of indirect door stijgt?

Succesvol inzetten sociaal media

Social Media is hot. Iedere dag ontvangt u weer berichten via Linkedin of Hyves, vragen vrienden u om zich aan te melden op Facebook en meldt de media over Twitter. Op diverse forums en weblogs ventileren uw klanten en doelgroepen hun meningen over uw product, dienst of organisatie. Wat moet u eigenlijk met al deze Social Media, en belangrijker nog, wat moet uw organisatie hiermee?

Online Marketing

Bent u een startentende webwinkel of een bestaande webwinkel en wilt u scoren met uw webwinkel? Aarzel dan niet! Profiteer mee van de ervaringen van Online Marketing,  met echte praktijk ervaring van succesvolle websites . Wij helpen u de met de juiste internet strategie die zicht geeft op kansen en bedreigingen en houvast biedt voor de lange termijn.

Wij bieden onze diensten aan aan startende ondernemingen en bestaande ondernemingen die hun webwinkel willen optimaliseren.

Wat doen wij

Internet strategie

Een goede internetstrategie is de basis die het succes bepaalt van jouw online business. Het geeft zicht op kansen en bedreigingen en biedt houvast voor de lange termijn.

Webwinkel advies

Zowel nieuwe als bestaande webwinkels helpen wij met het verhogen van de conversie, de vindbaarheid van de webwinkel, het trekken van meer klanten en een hogere klanttevredenheid.

Social media

Innovatie van de marketingstrategie is in deze tijd een vereiste voor succesvolle marketing en is daarnaast een steeds groter wordende noodzaak om interactiviteit te creëren met jouw doelgroep. Transparantie leidt tot succes!

Email Marketing
Door e-mail marketing toe te passen haal je meer uit de bezoekers op je webwinkel.  Van het opbouwen van een email lijst tot het sturen van waardevolle e-mails vormt de ruggengraat van je online business.

Succesvol ondernemen op internet

Vraagt u zich af waarom uw website u geen nieuwe klanten oplevert?
Trekt uw website voldoende bezoekers maar gaan ze niet over tot actie?
En betaalt u veel geld aan Online Marketing terwijl u weinig terugziet van uw investering?

Succesvolle internet activiteiten zijn het resultaat van een succesvolle strategie.

Een concept van Linkbuilding experts, Tag: picknicktafel