Bewakingsfirma’s

Team Service Security Erkende bewakingsfirma.
Team Service Security is een vergunde bewakingsfirma met kantoren te Hemiksem Antwerpen, die kan terugblikken op een jarenlange ervaring inzake bewaking beveiliging. De mensen achter Team Service Security waren de laatste 10 jaar permanent werkzaam in de bewakingssector voor zowel grote als kleinere bewakingsfirmas.
camerabewaking
Politie doet voor het eerst in ons land beroep op bewakingsfirma met drones Binnenland Nieuws HLN.
Politie doet voor het eerst in ons land beroep op bewakingsfirma met drones. 10 juni 2018. Bron: VTM Nieuws. Deel via Facebook 0 Tweet. Voor het eerst heeft de politie in ons land een beroep gedaan op een beveiligingsfirma om met drones een evenement in de gaten te houden.

Gevelreiniging
Jonge bewakingsfirma groeit vanuit huiskamer naar Werchter Hemiksem Gazet van Antwerpen.
Deze zomer staan ze op grote festivals, en ze komen handen te kort. Jonge bewakingsfirma groeit vanuit huiskamer naar Werchter. 19/05/2018 om 0300: door Bart Roggeman. Vanuit zijn woonkamer in Hemiksem richtte Tim Smits 33 in 2017 Team Service Security op.
ramen en deuren
Bewakingsfirma ontdekt illegaal labo voor e-liquids in vakantiehuisje Middelkerke Regio HLN.
Bewakingsfirma Verisure ging ter plaatse om te zien wat er aan de hand was en trof er naast één persoon ook een mobiel chemisch lab aan. De firma verwittigde meteen de politie en er volgde een grote gerechtelijke actie die de hele nacht duurde.

bedrijfsfilm
Bewakingsfirma Cerese Security.
Om alle kwaadwillige pogingen tegen u, uw omgeving en uw bezittingen te voorkomen en te verijdelen, antwoordt de bewakingsfirma Cerese Security met al haar knowhow en haar perfecte beheersing van op het terrein beproefde beveiligingstechnieken zo efficiënt mogelijk op al uw eisen.
traplift
Bewakingsfirma Sfinx Security.
Op basis van onze jarenlange ervaring als erkende bewakingsfirma met de beveiliging van bedrijven, personen en panden gaan wij steeds opnieuw op zoek naar de meest efficiënte veiligheidsoplossing. De selectie van speciaal opgeleide, ervaren en vakbekwame bewakingsagenten aan de hand van door ons gestelde criteria is hier een belangrijk onderdeel van. verandabouwer
Bewakingsfirma’s.’
Zoeken 1.429.765 ACTIEVE BEDRIJVEN 899.229 CONTACTPERSONEN. Nieuw Integratie met Salesforce en Blendr Overzicht alle integraties. 07/06/2018 Trends Top Netwerklunch Contacteer uw regionale accountmanager voor info over de netwerklunch in Vilvoorde Living Tomorrow. Nieuw: Prospectielijsten voor Luxemburg beschikbaar Contacteer ons via info@tbi.be. alarmsystemen