Veranda verkopers

Veranda kopen: Van Der Bauwhede: meesters in verandabouw . Wat ooit begon met kar en fiets, is vandaag een van de modernste bedrijven in de verandabranche. De geschiedenis van Van Der Bauwhede leest als een trein.

SAPA veranda Aluminium veranda’s’ naar ieders smaak.
Aluminium veranda’s’ lichtstraten. Aluminium veranda’s’ lichtstraten. Top Line Pro. Topline Pro is een high comfort systeem voor de realisatie van thermisch onderbroken verandadaken. Het verandasysteem is modulair opgebouwd, van low-end naar high-end in enkele stappen. TopLine is een systeem voor de realisatie van thermisch onderbroken verandadaken.

Overzicht van Veranda verkopers

Aluminium veranda Reynaers Aluminium.

Een veranda in aluminium biedt heel wat voordelen. Met zo’n leefveranda creëer je zonder al te veel verbouwingswerken een extra ruimte in huis. Ideaal om in de zomer en de winter van te genieten, met zicht op je tuin. De lichtinval zorgt bovendien voor een bijzonder aangename sfeer. Het is er dan ook heerlijk zitten!  Een veranda als uitbreiding van je bestaande leefruimte of geïntegreerd in je nieuwe woning? Reynaers Aluminium beschikt over tal van mogelijkheden in verschillende stijlen voor de realisatie van jouw droomveranda. 

Bulkmans Veranda’s’ Bulkmans veranda’s.’
Ruim 60 jaar geleden was dit ambachtelijk bedrijf, lange tijd gelegen in Kontich, vooral actief in de streek rond Antwerpen en Mechelen. Ondertussen worden behalve in de provincie Antwerpen en Oost Vlaanderen nu ook veranda’s gebouwd in de provincie Vlaams Brabant. De aluminium veranda heeft bij ons reeds geruime tijd de houten veranda verdrongen en voor velen lijkt de moderne woonveranda op een pvc veranda. Met de nieuwe geïsoleerde steelloock profielen krijgt een orangerie, behalve het uitzicht van een stalen veranda ,ook het label van woonveranda. Na elke prijsaanvraag bezorgen wij een gratis en vrijblijvende offerte . Bij deze gratis prijsofferte wordt een mooie verzorgde driedimensionale tekening gevoegd. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat dit ontwerp van uw woonveranda volledig voldoet aan de hedendaagse isolatienormen en dat u in alle seisoenen van het jaar zal kunnen genieten van uw droomveranda. Bij ons vindt u de betaalbare veranda.

Bulkmans veranda’s bouwt uw veranda zonder voorschot.

Voor een veranda is een bouwtoelating noodzakelijk .Elke nieuwe klant wordt door ons bijgestaan en geholpen met de melding of bouwaanvraag. In de meeste gevallen is meldingsplicht voldoende. Na aflevering van een bouwvergunning worden alle definitieve opmetingen gedaan zodat er kan gestart worden met de definitieve bouwplannen van uw veranda. Uw droomveranda wordt eerst ontworpen en getekend .Elke veranda wordt volledig op maat gemaakt. Dit maatwerk wordt uitgevoerd door eigen vakmensen die beschikken over een uiterst modern machinepark . Wij zijn dus fabrikant en leveren en plaatsen uw woonveranda zonder tussenpersonen . Ben Architect

De Nr.1 in Veranda’s’ Overkappingen Verandavillage.
Bent u een buitenmens en geniet u graag van een glaasje wijn op een zwoele avond in de tuin met een mooi uitzicht? Zoekt u daarbij een gezellige, overdekte plek waar u geen last heeft van regendruppels? Dan is een veranda de oplossing! Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven hebben we een breed assortiment aan duurzame veranda’s. Wilt u bijvoorbeeld een klant-en-klare veranda of heeft u liever een veranda op maat? Dit alles is mogelijk bij Verandavillage.

Miniflat, veranda specialist van regio Limburg voor maatwerk.
Dát is waarvoor Miniflat staat! Bij ons vindt u een groot gamma aan verandas, pergolas, terrasoverkappingen en zwembadoverdekkingen. Miniflat is méér dan een verandabouwer: wij zijn uw partner van ontwerp en voorbereiding tot realisatie en afwerking. Miniflat ontzorgt door zowel de voorbereidende werken als de volledige plaatsing en afwerking aan te bieden. Wil u ook meer genieten van uw huis, uw terras en uw tuin? De mogelijkheden zijn legio: u kan uw woning uitbreiden door de aanbouw van een leefveranda, uw terras kan overdekt worden door een klassieke of net ultramoderne pergola! Miniflat helpt u graag in het uitwerken van uw plannen! 50 jaar ervaring, innovatieve ideeën en kwalitatief maatwerk van A-Z. Dát is waarvoor Miniflat staat! Bij ons vindt u een groot gamma aan veranda’s, pergola’s, terrasoverkappingen en zwembadoverdekkingen. Miniflat is méér dan een verandabouwer: wij zijn uw partner van ontwerp en voorbereiding tot realisatie en afwerking. Miniflat ontzorgt door zowel de voorbereidende werken als de volledige plaatsing en afwerking aan te bieden. Van graven, fundering, isolatie, chape tot afwerking in gyproc, plaatsen van warmtepompen, vlakke lichtstraten, vloeren en ook veranda screens. Sleutel op de deur bouwen

Greenhouse Veranda’s.’
Greenhouse Verandas is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van woonverandas en terrasoverkappingen in aluminium. Wij kiezen bewust voor het merk Aliplast omdat de sterkte van onze verandas gebaseerd is op kwaliteit. De veelzijdigheid van aluminium laat ons toe voor iedere woning een unieke veranda te ontwerpen. Sinds 1996 zijn wij actief als verandabouwer. Wat begon als een eenmanszaak, is nu uitgegroeid tot een KMO. Greenhouse Veranda’s is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van woonveranda’s en terrasoverkappingen in aluminium. Wij kiezen bewust voor het merk Aliplast omdat de sterkte van onze veranda’s gebaseerd is op kwaliteit. De veelzijdigheid van aluminium laat ons toe voor iedere woning een unieke veranda te ontwerpen. Om de verwezenlijking van uw verandaproject nog beter en sneller uit te voeren kunnen wij ook een totaalproject aanbieden met bouwwerken die door eigen personeel worden gedaan. Ontmossen van daken

Veranda’s’ Peeters Kwaliteit, Innovatie, Betrouwbaarheid.

Met Peeters Veranda’s ontdekt U alle troeven van een hedendaagse veranda :

  • Een uitstekende isolatie
  • De juiste ventilatie voor ieder project
  • De perfecte samensmelting tussen woning en veranda

We bieden U de gepaste technologie voor aangenaam en luchtig wonen :

  • Thermisch onderbroken aluminium profielen
  • Hoogrendementsbeglazing
  • Inbraakvertragend beslag

Dankzij een persoonlijke begeleiding, creëren we samen met U de veranda die beantwoordt aan uw levenswijze, een ruimte waarin het prettig leven is. Wij concretiseren uw project tot in de kleinste details en bieden u een perfecte afwerking en nazorg.

Ramen en deuren:

Welkom bij Geco Ramen en Deuren. Geco specialiseert zich in buitenschrijnwerk in kunststof, gelakte kunsthars, aluminium en staal. Door onze jarenlange expertise staan wij steeds garant voor een perfect esthetische afwerking. Daarvoor werken wij enkel met producten van eigen fabricaat, uitgevoerd door bekwame vakmensen.